Fiecare Crăciun trezeşte în noi un sentiment plăcut, ne aminteşte de familie, de cadouri, de voie bună.Dar sunt şi situaţii în care Crăciunul nu este tocmai o sărbătoare a bucuriei.

Există și copii care nu primesc cadouri, un brad împodobit sau chiar 15355594_1177082215672287_2297878956441395853_no masă de sărbătoare. Pentru aceste cazuri, a fost inițiată campania „ Tu esti Moș Crăciun” . Campania îşi propune să ofere Sărbători mai frumoase celor mai puţin norocoşi dintre noi.

Pentru că suntem întotdeauna cu un pas înainte atunci când vrem să-i ajutăm pe cei care au nevoie de noi. Și pentru că tot ceea ce e uman pleacă de la o simplă idee, ne-am gândit că putem să facem mai mult de atât.

Știm că vrei să ajuți, dar că în același timp, resursele de care dispui sunt limitate. Astfel, am găsit câteva moduri simple și la îndemână prin care  poți să faci o faptă bună.

Fiecare student are posibilitatea să aducă un zâmbet pe chipurile unor copii. ACORD TRAVEL va dona școlii de tip-orfelinat Cărpineni, câte 500 MDL din numele fiecărui student care se înscrie în această perioadă la programul American Summer.

În preajma sărbătorilor, avem nevoie de magie, de bucurie, speranță și gânduri frumoase. Noi toți, dar mai ales cei mici. Ca să aibă curajul să pășească în noul an cu zâmbetul pe buze și bucurie în suflet.

Vino la oficiile noastre, dacă dorești să devii Moș Crăciun pentru copiii din Cărpineni. Am pus la cale o faptă bună, și ne-am bucura să fii și tu alături de noi!

peoleseaoapuca