lugoj-universitatea-europeana-draganUniversitatea Europeană, (UE) este acreditată și recunoscută pe plan internaţional ca una dintre școlile de afaceri de top din lume prin  excelența facultăților de care dispune și a studenților care își fac studiile acolo.

Înfiinţată în 1973, Universitatea Europeană a dezvoltat un model de studii în afaceri, care oferă educație de înaltă calitate, un mediu competitiv și o rețea de campus-uri internaționale. Această rețea, organizată  la nivel mondial, încurajează elevii să participe la schimburile care au loc între campusuri în așa țări precum: Spania, Elveția, Germania, Marea Britanie, Austria, Kazahstan, Taiwan, Malaezia și China.

Universitatea Europeană oferă studii de licență, masterat și doctorat, programe de Business Administration (BBA, MBA si DBA), precum și posibilitatea de a te specializa în diferite domenii de management, inclusiv Administrarea Afacerilor, Comunicare şi Relaţii Publice, Management Turism şi Agrement, Relații Internaționale, Managementul Sportului, Finanţe și Business și Relaţii Antreprenoriale.

UE este promotorul modelului American de studii în afaceri în Europa, prin aplicarea cunoștințelor teoretice, obținute în clasă în formarea competențelor profesionale. Cursurile sunt predate în limba engleză, folosind metoda studiului de caz, făcînd teoria studiilor  în afaceri accesibilă și practică. Această abordare pragmatică a procesului de studiu s-a dovedit a fi eficientă în pregătirea studenților pentru poziții de conducere în industria afacerilor. UE oferă o experiență de învățămînt internațională, unică cu  facultăti cosmopolite și cu studenti deosebiți, veniţi din toate colțurile lumii. Universitatea Europeană oferă o educație deosebită şi flexibilă care este orientată spre necesitățile personale ale  studentului.  Toate cursurile sunt predate în limba engleză de către cadre didactice calificate, cu o vastă experiență  în domeniile lor.  Facultățile de la Universitatea Europeană sunt organizate să interacționeze individual cu elevii pentru a crea un mediu de  studiere cooperant, bazat pe grijă și atenție faţă de fiecare elev, în care valorile umane să prospere.

La Universitata Europeană poti face studii de licenţă la următoarele facultăți:

Undergraduate / Bachelor Programs

BBA – Bachelor of Business AdministrationBABachelor of Arts in Communication & Public Relations BA – Bachelor of Arts in Leisure & Tourism ManagementBA – Bachelor of Arts in International RelationsBA – Bachelor of Arts in Sports ManagementBS – Bachelor of Science in Business FinanceBS – Bachelor of Science in Digital Media ManagementBA – Bachelor of Arts in Business & Sustainability ManagementBA – Bachelor of Arts in Business & Design ManagementBA – Bachelor of Arts in Family Business ManagementEBBA  xecutive BBA;  Dual Bachelor Degree with Nichols College.

Acte necesare pentru admitere:

– Copia diplomei de bacalaureat;
– Test TOEFL  80 IB;
– Eseu motivațional;
– 2 Scrisori de recomandare;
– CV;
– Copia paşaportului;
– Certificat despre capacitatea de plată a participantului.
Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: egenia.florea@acordtravel.md