Universitatea Lawrence, fondată în 1847, este o instituţie privată de profil umanist, situată în Appleton, Wisconsin. Instituţia este membră al Colleges That Change Lives.

Campus Green, Lawrence University

Campus Green, Lawrence University

Campus
Campusul este situat în centrul orașului Appleton, despărţit în două părți de rîul Fox. Campusul universitar este pe malul de nord al rîului Fox, și facilitățile sportive majore sunt pe malul de nord-est. Lawrence are, de asemenea, un teren de 172 ha, care servește ca un loc pentru retrageri, seminarii, concerte, spectacole de teatru și altele. Acesta conține şi o capelă pentru nunți.

Educaţia oferită de Univerisitatea Lawrence este, prin urmare, una de transformare: astfel ca fiecare elev să se dezvolte ca o persoană educată care poate gândi profund și creativ,  comunica eficient, şi să-şi formeze o identitate personală care-i va permite să facă alegeri bine gîndite în viață, devenind  un cetăţean responsabil. Toate acestea sunt realizate într-un mediu educaţional cu cadre didactice extraordinare.

Studiile în cadrul Lawrence University

Universitatea Lawrence funcţionează pe un calendar trimestrial. Anul universitar începe de la mijlocul lunii septembrie până la mijlocul lunii iunie.

Lawrence acordă diplmă de licenţă în Arte şi Muzică, cu posibilitatea de a obţine diplome duble. Lawrence oferă o serie de programe educaţionale în domeniile

 ingineria,

ştiinţe ale sănătăţii 

studii asupra mediului.

Colegiul oferă specializări în cele mai multe dintre ştiinţele umaniste. ( Anthropology, Archaeology, Art and Art History, Biomedical Ethics, Chinese, Cognitive Science, Conservatory of Music, Environmental Studies, Gender Studies, Japanese, Philosophy, Theatre Arts).

Conservatorul de Muzică
Conservatorul de Muzică a fost fondat în 1874 și a fost o parte din Universitatea Lawrence de atunci. Conservatorul oferă diplomă  de licență în Interpretare, Teoria / Compoziție, Educaţie Muzicală. Conservatorul are trei coruri, două trupe, două ansambluri de jazz, o orchestră simfonic, un  ansamblu colectiv, cinci ansambluri muzicale internaţionale, și numeroase grupuri de muzică de cameră.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md