university_of_ulster_belfast_campus_july_2010_06Ulster este o Universitate cu reputatie internatională in ce privește  excelența, inovația si dezvoltarea regională. University of Ulster contribuie activ la dezvoltarea economică socială si culturală  a Marii Britanii si joacă un rol important in atragerea investitiilor interne.
In prezent  University of Ulster are 2 campusuri in Anglia (Londra si Birmingham) si se bucură de un mediu international cu studenți din peste 90 de tari.

Campusul din Londra se află într-o zonă vibrantă in unul din cele mai captivante orașe ale lumii. Fiind unul dintre cele mai mari centre economice la nivel mondial, in Londra studentii se pot bucura de un mediu social, economic si cultural propice dezvoltarii  personale. Londra se bucura de un tezaur cultural de nivel mondial punand la dispozitia vizitatorilor peste 200 de muzee, peisaje pitoresti, sute de cladiri istorice,  teatre parcuri și zone de agrement.

 Birmingham este  cel de-al doilea oras ca marime din Anglia,  in acelasi timp  un centru cultural si comercial  si in momentul in care este combinat cu moștenirea industrială, dă nastere unei destinatii de studii internationale și captivante. Birmingham este de asemenea un oras studențesc, devenind a doua casă a peste 50000 de studenți  si este recunoscut pentru caldura si prietenia cu care oamenii sunt primiți aici.
University of Ulster oferă  programe de Licentă, Master si Diplome postuniversitare recunoscute la nivel international in domenii ca: Business Studies, Accounting, Computing Systems sau International Business. University of Ulster se bucură in acelasi timp de una dintre cele mai mai rate (95%) in ce priveste angajarile. Absolvenții Universității reușesc să se angajeze în căpul muncii  intr-o perioadă  minimă de 6 luni de la absolvire.

Pentru facilitațile de cazare Ulster University oferă suport tuturor studenților internationali in gasirea celei mai bune oferte.

Programe disponibile:

  1. Bachelor in Accounting
  2. Bachelor in Business Studies
  3. Bachelor in Computing Systems
  4. Diploma in Foundation English for Academic Purposes
  5. Master in International Business

De ce  Ulster?

–  Universitatea din Ulster este clasată  pe locul 60 în Ghidul Universităților din întraga lume  din 2012 și este în Top 10  în Lista celor mai populare  universități  din  Marea Britanie, are doi câștigători ai Premiului Nobel.

–  Posibilităti de munca Part Time. Elevii care studiază la Ulster Uneversity au posibilitatea  să lucreze 20 de ore pe saptămănă în timpul studiilor.

–  Comunitatea  studențească multi-culturală și prosperă. La ULSTER învață  studenți din toată lumea,  studenți internaționali, leagă prietenii  foarte repede și se ajută reciproc în acomodarea căt mai ușoară.

– Sprijinirea  studenților  la înmatriculare, oferind  programe, pre-sesiuni, de studiere a limbii  engleze, care le dă posibilitate studenților  să fie înmatriculați la studii fără a avea certificat de atestare a limbii engleze.

– Ocuparea forței de muncă .Universitatea din Ulster are una dintre cele mai mari rate de angajare a  absolvenților din  Marea Britanie,  95% din absolvenții își  găsesc de lucru în  timpul  studiilor sau în  termen de 6 luni de la absolvire.

–  Elevii nu au nevoie de examenul de întrare la  limba engleză  – li se oferă posibilitatea de susține  un interviu on-line în locul examenuli.

–  Prețurile pentru studii  sunt mult mai mici decât la orice altă universitate clasată la fel ca Ulster University.

Acte necesare pentru admitere:

Diploma de Bacalaureat sau de Licență cu suplimentul atașat,

Certificat de atestarea limbii engleze, dacă este,

Copia pașaportului,

Dovada posibilității de achitare.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md