Victor Moraru împreună cu Managerii de Program Andrei Sofroni şi Marina Voloceai

În preajma sărbătorilor de iarnă, compania ACORD Travel te premiază. La fiecare oficiu organizăm câte o tombolă unde participanţii pot câştiga: 3 cursuri de engleză, 2 Tabelete Asus Nexus 7 şi premiul mare – un CONTRACT GRATUIT în America.

Prima extragere a avut deja loc la oficiul str. Calea Ieşilor, nr.5. Victor Moraru este cel care a câştigat un curs de Engleză Gratuit!

” Nu-mi vine să cred că am câştigat acest curs de engleză. Toamna am urmat nivelul Conversational, iar acum, datorită ACORD Travel voi studia şi nivelul Advanced. A fost neaşteptat, dar foarte plăcut momentul când am aflat că eu sunt câştigătorul.

Sunt student la ASEM şi colegii care au fost anul trecut în SUA povesteau despre experienţa lor şi despre locurile pe care le-au vizitat. În una din zile, am fost invitat de managerul meu Andrei Sofroni la oficiu pentru o prezentare, iar după aceasta m-am înscris.

Abia aştept să trec interviul de viză şi să plec în America, sunt sigur că voi avea o vară formidabilă!

Dacă şi voi vreţi în America, dar nu aveţi curajul să vă înscrieţi la program, nu trebuie să vă fie frică, încercaţi şi câştigaţi!”

Următoarele extrageri vor avea loc:

of. Puskin, nr. 8 – pe 14 Decembrie;
of. Dacia, nr. 35 – pe 17 Decembrie;
of. Puskin, nr. 35 – pe 21 Decembrie;
of. Alexandru cel Bun, nr. 99 – 28 Decembrie;