AMERICAN SUMMER – DAY SIX – MASSACHUSETTS, O ZI ILEGAL DE NEBUNATICĂ, #SILVIA BRIHUNET WORK AND TRAVEL (34)Keep Calm and Love Moldova!

Cu așa mesaj ne-a întâlnit eroina acestui episod, Silvia Brihunet. Tânăra își trăiește aventura americană Falmouth, în Massachusetts – un orăşel mic, frumos, scăldat de valurile Oceanului Atlantic.

Studentă la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Silvia a decis că vara lui 2014 ar fi numai bună pentru a încerca o aventură americană, care, într-un final s-a dovedit a fi aventura vieții ei.

Întâlnirea cu Silvia a fost ca-n filme, după ce am fost întâmpinați cu pancarte WELCOME TO FALMOUTH! WELCOME TO AMERICA!

Cu 22 de ani conchistadori în spate, Silvia lucrează la restaurantul unui hotel din oraș, iar orele de muncă îi sunt mai mult decât suficiente pentru a-și asigura un trai bun în SUA.

Energia pozitivă și simțul responsabilității de care dă dovadă Silvia, i-a impresionat pe colegii ei de lucru și, totodată și pe șeful ei. Patronul Sea Crest Hotels ne-a mărturisit faptul că eroina noastră este una dintre cele mai harnice și exemplare angajate ale acestui an.

Între timp, nu am rezistat tentației și am hotărât să ne alintăm privind valurile Oceanului Atlantic. Plimbându-ne pe plajă, Silvia ne-a povestit că niciodată nu a crezut că va trăi o astfel de experiență impresionantă. Această vară și-a lăsat amprenta puternic pe caracterul eroinei noastre, ea devenind mai sociabilă, mai responsabilă și mai încrezută în propriile puteri.

Seara am revenit la casa unde locuiește Silvia, unde am întâlnit și mai mulţi studenţi de-ai noştri, cu care a fost o adevărată plăcere să ne revedem!