AMERICAN SUMMER – DAY THIRTEEN - NEW YORK CITY, #EUGENIA #CRISTINA #WORK AN TRAVEL #ACORD TRAVEL (17)Echipa American Summer a făcut cunoștință cu una dintre personajele episodului, în cea mai aglomerată metropolă din lume, New York City.

Eugenia Țopa – o tânără de 23 de ani, studentă  la Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă. Eroina noastră ne-a cucerit prin responsabilitatea și atitudinea corectă de care dă dovadă. Această lucrează în Ocean City, în calitate de casier.

Odată ce ajungi în New York City pentru prima oară duci o luptă cu propria imaginaţie, încerci să te convingi că totul este pe bune, şi nu sunt doar câteva scene rupte dintr-un film.

Brooklyn Bridge. 9/11 Memorial. Wall Street. Times Square. The Statue of Liberty. Sunt doar câteva dintre destinaţiile zilei noastre de azi. Vom reveni cu mai multe detalii despre fiecare loc vizitat.

Obosiţi, dar fericiţi ne-am îndreptat spre Metlife Stadium. Acolo ne-am dat întâlnire cu Eminem şi Rihanna, într- un concert grandios, din cadrul turneului The Monster Tour.

Show-ul a fost de zile mari, i-am văzut LIVE pe doi dintre greii muzicii internaţionale şi am avut o adevărată lecţie de organizare a unui concert.

Sunetul, show-ul de lumini, grafica pe scenă, totul a fost „orchestrat” la cel mai înalt nivel!!! Cel mai independent oraş din lume, creează dependenţă. Cu greu ne-am putut rupe privirile de pe zgârie-norii new-yorkezi. Durerea de spate confirmă acest lucru. Oricum, simţim că nu ne-am luat doza completă, aşa că revenim mâine pe străzile metropolei.

New York City, noi chiar te iubim, în toată splendoarea, agitaţia şi nebunia ta!