W18A0071Wow! Câtă lume, câtă agitaţie! Ocean City are un ritm total diferit faţă de celelalte destinaţii pe care le-am vizitat.

Şi asta pentru că este cea mai căutată staţiune de pe coasta Atlanticului. Zeci de mii de studenţi din întreaga lume, vin anume aici să-şi trăiască aventura americană.

La 23 de ani, Iulia este studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Tehnice din Moldova. Nu a stat mult pe gânduri și a decis ca în această vară  să-și trăiască visul american.

Alături de ea am petrecut una dintre cele mai colorate zile şi am simţit pe propria piele cum se simte un student moldovean în Ocean City.

Trimper’s Rides este locul unde eroina noastră îşi câştigă independenţa financiară, un parc de distracţii, vizitat zilnic de mii de oameni. Ce putem spune cu siguranță este că Iulia se simte ca peştele în apă, aici, în cea mai aglomerată zonă a Coastei de Est.

Toată lumea o cunoaşte, toată lumea o salută și poate și mai mulți s-au îndrăgostit de zâmbetul ei.

Am făcut o plimbare pe Boardwalk, cea mai agitată stradă din staţiune. Acest bulevard se întinde de-a lungul litoralului şi găzduieşte aproape 15 kilometri de localuri, magazine de suveniruri şi hoteluri.

Cât de tare îţi saltă inima de bucurie când dai peste oameni buni, de-ai noştri în cele mai neaşteptate locuri! Am întâlnit foarte mulţi studenţi din Moldova, care lucrează, se distrează şi trăiesc aventura verii în Ocean City.